fbpx

Har du noget du gerne vil have oversat?

Uanset længden eller indholdet af de tekster, der skal oversættes, så kan du være sikker på, at få leveret top kvalitet, hver gang. Mit fokus ligger hovedsageligt på oversættelser mellem tysk, dansk og engelsk, men hvis du har behov for at få oversat til/fra andre sprog, så er det også en mulighed. Uanset om der er behov for kinesiske, japanske, spanske, franske eller portugisiske oversættelser, så har jeg med sikkerhed adgang til en professionel freelancer til formålet.
Uanset sproget du ønsker at have oversat, så kvitterer jeg med en 100% tilfredshedsgaranti. Med andre ord, finder du fejl i det oversatte, så retter vi det kvit og frit. Vores oversættelser bliver udført af ægte mennesker. Ingen program, ingen automatisme – til en konkurrencedygtig pris.

Læs mere nedenfor for at komme i gang eller ring til mig for at høre mere.

Menneskeskabt kvalitet

Maskinlæring og kunstig intelligens er praktiske i mange henseender, men ikke når det gælder oversættelser. Derfor får du hos mig altid udført dine oversættelser manuelt, ord for ord.
For at minimere fejl bliver der læst korrektur på alle oversatte tekster – og det af en uafhængig kilde. Med andre ord, så får du to sæt øjne til at kigge på dine tekster mens du kun betaler for det ene sæt. På den måde får du en ensartet kvalitet, hver gang du bestiller en oversættelse hos mig. Jeg kvitterer gerne med 100% tilfredshedsgaranti.

Nem prisberegning

Når du bestiller en oversættelse hos mig, så kan du være helt sikker på, at få det til markedets laveste pris. Ikke nok med det, jeg giver også gerne ekstra rabatter løbende, så det ikke ender ud i, at du skal have de helt små ører op af din (virtuelle) lomme.
Om så du har et akut behov for oversættelser (hasteopgaver), kan vente 2-3 dage med at modtage teksten – eller hvis der er tale om større oversættelser af webshops, bøger, artikler, m.m. – du får det til en overskuelig pris og tidshorisont. Send mig blot teksten du vil have oversat i en Word-fil, som CSV fil, Excel eller Google Sheets-ark, så vender jeg retur med et prisoverslag hurtigst muligt.

Hurtig levering

Jeg yder samme- eller næste dags levering ved hasteopgaver og ligger typisk ved en leveringstid på 2-4 hverdage i gennemsnit ved andre opgaver. Den lette afregning pr. ord gør det nemt at beregne din slutpris. Jeg kan garantere, at vores pris pr. ord er lavere end ved bureauer, men kvaliteten er stadigvæk den samme. På den måde kan du hurtigt og nemt afprøve markedet i andre lande, uden at gå fallit. Der opkræves ingen ekstra tillæg eller mindste antal ord – ingen skjult agenda. 

Stor interesse for sprog og kvalitet

Jeg er generelt meget interesseret i sprog. Det har jeg altid været. Jeg lærer nye sprog løbende via mit netværk, hvis tiden tillader det.
Selv har jeg har været aktiv med oversættelsesarbejde på et professionelt plan i sprogene dansk, tysk og engelsk siden 2014.

Hvis ikke jeg selv kan oversætte til et ønsket sprog, så har jeg adgang til en bred vifte af freelancere fra alle verdenshjørner, alle med samme store interesse for sprog. Ydermere har vi det tilfælles, at vi har et højt kvalitetskrav. Med andre ord, kan du være helt sikker på, at det du får leveret er noget, som vi står inde for.

Prisgaranti

Prisen er ingen hemmelighed. Mine priser starter fra 0,50 kr. pr. ord og jeg læser korrektur fra 0,35 kr. pr. ord. Fast pris, uden hurlumhej. Du kan dog sagtens aftale en individuel pris, helt afhængigt af tekstens kompleksitet og længde.

Høj kvalitet

Jeg har meget høje kvalitetskrav for mig selv og andre jeg arbejder sammen med. Du er derfor garanteret samme høje kvalitet, hver eneste gang. Jeg vil gerne kunne stå inde for det jeg leverer, og det kan kun ske, når jeg sikrer samme høje kvalitet i alt det jeg sætter hånd på.

Hurtig levering

Jeg leverer høj kvalitet til samme lave pris uanset den ønskede deadline. Det gælder selvfølgelig også samme- til næste dags leveringer. Jeg tilpasser mig gerne dine behov, din tidshorisont og din tidsplan. Du får samme kvalitet uanset hvad dine krav måtte være.

Professionelle oversættelser til netop din branche:

Ecommerce

Teknologi & Software

Marketing, SEO & Annoncering

Rejser, Fritid  & Restauration

Medier, Publicering & Underholdning

Mobilspil & Videospil

Undertekster

4 enkelte trin til din oversættelse

1. Send mig dine tekster

2. Vælg det ønskede sprog

3. Indsend din forespørgsel

4. Modtag din pris og deadline

Priseksempler

Leveringstid: 2-3 dage | Hastelevering (samme eller næste dag) +15 øre per ord

Ofte stillede spørgsmål:

Korte svar på spørgsmål jeg ofte får stillet. Du ser ikke dit spørgsmål på oversigten? Kontakt mig og jeg svarer hurtigst muligt!

Findes der et sprog du ikke kan oversætte?
Tjo, det er der faktisk. “Khoisan” sprogene er bedst kendt for deres kliklyde som fomener. Disse bliver typisk skrevet med tegn som ǃ og ǂ. Det er ret svært at oversætte, og jeg tror også, at det kan være svært, at finde oversættere til lige det sprog. Pånær det, så taler jeg, eller har adgang til nogle, der taler, mange andre gængse sprog i Europa og verden over.
Tilbyder du rabatter eller tilbagebetalinger?
Det gør jeg bestemt. Skulle du mod forventning være utilfreds med nogle af mine oversættelser, så tilbyder jeg gerne en rabat. Tilbagebetalinger bliver automatisk tilbudt, hvis ikke jeg kan rette alle fejl i 2 forsøg. Ved større oversættelsesopgaver (20000+ ord) tilbyder jeg gerne en ekstra rabat. Har du et projekt, der understøtter et godt formål, så tilbyder jeg disse gratis.
Kan du oversætte fra og til asiatiske sprog?
Jeg tilbyder oversættelser til og fra Mandarin, japansk, thai, koreansk og meget andet via freelancere i mit netværk. Jeg har adgang til freelancere, der har asiatiske sprog som deres modersmål og bor i disse lande. Det samme gælder korrekturlæsning. Derfor kan du, også ved asiatiske sprog, være helt sikker på, at modtage en 100% korrekt oversættelse, der er forståelig for målgruppen.
Placerer du teksterne direkte på hjemmesiden?
Det kan du tro jeg gør. Uanset om du benytter WordPress, Shopify, Magento eller lignende, så placerer jeg gerne dine tekster direkte på din hjemmeside. Det er inkluderet i min “Avanceret” pakke eller efter aftale. Efter placeringen gennemgår jeg teksterne på live-siden for at sikre, at alt står skarpt.

Er du klar til at komme i gang?

Lad os skabe resultater sammen. Kontakt mig her!