fbpx

Vil du optimere din virksomheds projektstyring?

Gennem mit arbejde med virksomheder i Danmark, Tyskland og andre lande verden over er jeg ofte blevet spurgt om, hvordan jeg kan finde tid og ressourcer til de projekter jeg arbejder med i min dagligdag. Det korte svar må være, at det skyldes en effektiv planlægning og udførlig og nøje planlagt projektstyring.
Vi mennesker er ofte tilbøjelige til, at investere en masse tid på ting vi ikke vil eller kan give fra os. Tror vi. I stedet for at delegere arbejdet, er vi ofte tilbøjelige til at gøre det hele selv – for vi ved bedst. Ikke sandt?
Problemet er, at vi ofte bruger tid på at lære ting, som måske slet ikke ligger til vores sande natur og interesse.
Når man arbejder i et team, om så det er et stort eller småt, så er det vigtigt, at arbejde som et velsmurt maskineri – alle tandhjul falder i hak og kører sammen – uden at det kræver en maskinmester til at kontrollere vores arbejde i minuttakt. Motoren mister ikke kraft, hvis det hele er sat op korrekt. Det er det jeg gør, for mig selv, i min virksomhed, men også for andre virksomheder.
Jeg sørger for at alle har de samme værktøjer til rådighed i det daglige arbejde, den rette kommunikation og det rette reparationskit, hvis nu et tandhjul en dag knækker eller skal udskiftes.
Hvis det kunne fange din interesse, at få toptunet din interne projektstyring, så ring eller skriv gerne, så vi sammen kan drøfte dit behov.

Hvad vi kan gøre for dig?

Hos Mindstormers International arbejder vi tæt sammen med dig om at udvikle en brugeroplevelse, der leverer værdi til dit publikum. Værdi betyder gentagne besøg og henvisninger via sociale medier og andre kanaler. Ved at bruge vores mange års erfaring og research er Mindstormers Internationals design- og udviklingsløsninger skræddersyet til at hjælpe dig med at nå dine digitale marketingmål. Har du brug for hjælp til planlægning og opbygning af en hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi hjælper dig gerne fra planlægning til realisering – og selvfølgelig med markedsføringen, hvis du har behov for det. Hvis du allerede har en hjemmeside og gerne vil friske den lidt op eller gøre den mere attraktiv for søgemaskiner, så er du også meget velkommen til at kontakte os!

Professionel webudvikling til netop din branche:

Uanset kodesprog, krav eller projekttype, har vi næsten prøvet at håndtere det hele. 

Javascript

Databaser

HTML5

PHP

Fejlrettelser

UX Design

E-commerce

Uanset om du allerede ejer en e-commerce hjemmeside eller ønsker at få udviklet en, begynder det altid med en handlingsplan. Uden en ordentlig plan ville du hurtigt spilde en masse tid og endnu værre, du ville miste penge. Når vi arbejder med os, sørger vi for at gennemgå alle detaljer med dig, inden vi kortlægger din individuelle handlingsplan. Under vores samtale taler vi også om, hvilken teknologi der ville være den mest nyttige for dig. Måske har du allerede en favorit, men måske passer den ikke perfekt til netop dine krav. At starte forfra på et senere tidspunkt er ikke kun spild af tid, men også dine hårdt tjente penge – eller de penge, du allerede kunne have tjent.

Webdesign

Vi tilbyder ikke blot den komplette kodning af din hjemmeside, men vi designer den også, og det er i tæt samarbejde med dig. Efter at have haft en indledende samtale med dig om din smag og krav, måske efter at have set nogle af de hjemmesider, du virkelig godt kan lide, sætter vi os typisk ned med vores team for at diskutere de næste trin. Vi etablerer en handlingsplan, begynder at lave et par designudkast og sørger for at inkludere dig i enhver beslutning undervejs. Når vi tror, vi er klar med det første design, så tager vi kontakt til dig. Hvis der er behov for flere ændringer, får vi dem gerne implementeret inden vi fortsætter med kodningsfasen. Denne tilgang har givet os den bedste feedback fra vores kunder og har vist sig at være yderst effektiv med hensyn til timing og budgettering.

Hvad skal der være på en hjemmeside?

Ud over disse grundlæggende oplysninger kan du udfylde din hjemmeside med relevant indhold, der adskiller dig fra konkurrenterne. En hjemmeside behøver ikke nødvendigvis at være kompliceret for at være god. Det gælder både basale hjemmesider og webshops. Du behøver ikke altid at genopfinde hjulet. Tænk over, hvordan du kan gøre det nemmere for dine potentielle kunder at finde dig og købe dine produkter og/eller tjenester – så har du allerede opnået meget.

Hvorfor har du behov en hjemmeside?

Din hjemmeside er den vigtigste komponent i din virksomheds markedsføringsplan! Det er det centrale knudepunkt for din budskabs- og content marketing indsats.
Alt andet markedsføringsmateriale bør understøtte og drive trafik til din hjemmeside. Efterhånden, som teknologien til hjemmesidedesign og -udvikling har udviklet sig gennem årene, har du nu flere digitale marketingværktøjer end nogensinde før. Sociale medier, blogs og mobilteknologien giver virksomheder og NGO’er mulighed for nemt at målrette og konvertere brugere ved at føre dem til en veldesignet hjemmeside med en positiv brugeroplevelse; eller UX, som det almindeligvis kaldes.
Enhver, der ikke er repræsenteret på internettet, er så godt som ikke-eksisterende i et forretningsperspektiv. Søgemaskiner som Google bliver spurgt om alt; prissammenligninger, produktinformationer, lokationer, den nærmeste VVS’er – alt. Er man ikke er repræsenteret på internettet, har man en meget stor ulempe i forhold til konkurrenterne. Forbrugerne taler om din virksomhed, men hvis ikke du har en stemme – noget, der bidrager til din branding, så er du ofte dårligt stillet fra starten. At være repræsenteret på internettet er simpelthen et must. Selvom du ikke har en hjemmeside endnu, er chancerne for, at du alligevel allerede er repræsenteret eller omtalt på internettet meget høj.

Oplysningerne fra telefonbøger, branchebøger, m.m. er forlængst blevet købt af søgemaskinerne for at kunne blive overført til online fortegnelser (Google Maps), så interesserede kan finde virksomheden i deres umiddelbare nærområde.

Så hvorfor skulle du som virksomhed ikke være aktivt repræsenteret online?

Ofte stillede spørgsmål:

Korte svar på spørgsmål vi ofte får stillet. Du ser ikke dit spørgsmål på oversigten? Kontakt os og vi svarer hurtigst muligt.

Hvad er jeres grundlæggende tilgang til et nyt projekt?

Når vi tager en ny kunde ind i folden, starter vi altid med en grundig samtale for at identificere det præcise behov. At bruge god tid på at forstå vores kunder er det, der hjælper os med at hjælpe dem med en løsning, der er præcis det de har ledt efter. Efter vores indledende samtale kortlægger vi en handlingsplan og strategi, der jævner vejen fra start til slut for dit projekt.

Har i nogle eksempler på hjemmesider, i har lavet?

Vi har masser af eksempler på tidligere og nuværende projekter, som vi enten stadig arbejder på eller har udviklet i fortiden. Af respekt for vores kunder deler vi dem ikke offentligt på vores hjemmeside. Derfor, hvis du gerne vil se et par af vores seneste projekter, bedes du kontakte os, så vi kan sende dig en liste.

Tilbyder i månedlige vedligeholdelsespakker?

Ja vi gør. Faktisk har de fleste af vores kunder valgt en månedlig vedligeholdelsespakke, som også består af andre tjenester fra vores portefølje. Vi tilbyder flere slags pakker til vedligeholdelse af hjemmesider, som vores kunder kan vælge imellem. Hvis du vil høre mere, så kontakt os endelig gerne.

Hvordan afgør i, hvilken teknologi er optimal for mig?

Det er derfor vi afsætter en del tid på indledende samtaler eller møder med vores kunder, inden vi går i gang med det egentlige arbejde, uanset om det er hjemmesideudvikling eller digital markedsføring. Vi vil meget gerne lære dig og dine præcise krav at kende, før vi foreslår dig den rigtige vej at gå. Uanset om teknologien ender med at blive WordPress, PHP eller noget helt andet, vi hjælper dig med at afgøre nærmere via vores indledende samtaler.

Er du klar til at komme i gang?

Lad os skabe resultater sammen. Kontakt mig her!