fbpx

Mangler dit agentur eller bureau ekstra hænder?

Jeg er helt bevidst om, at der ofte kan være travle perioder i ens virksomhed. Tro mig. Det kunne være pga. højtider, en større ordre, der lige er fløjet ind af døren, men det kunne også bare være, at du har haft stor succes med dit onboarding, at du har behov for akut hjælp.

Nu kunne du selvfølgelig udvide din virksomhed og ansætte den rette kandidat (hvis du kan finde en med kort varsel), men måske er du ikke helt så sikker på om den positive tilgang forbliver den samme over tid (vi håber den gør).

Jeg har arbejdet sammen med andre agenturer i en mindre eller større kapacitet siden 2014. Det har jeg haft rigtigt gode erfaringer, så hvis du ejer eller driver et agentur eller bureau og mangler et ekstra sæt hænder, om så det er på kort eller lang sigt, så hører jeg gerne nærmere.

Jeg tilpasser mig gerne jeres strategi, arbejdstider, metoder og rapportering.

Vil du modtage min prisliste? Udfyld kontaktformularen nedenfor og jeg sender dig adgangskoden til min prisliste for agenturer.

Jeg arbejder i dit navn

Se mig som en af dine ansatte. Jeg arbejder gerne under dit navn eller brand, med eller uden officiel mailadresse.

Jeg følger din struktur

Har du en fast struktur? Faste arbejdsprocesser? Jeg tilpasser mig meget gerne dit nuværende setup og underskriver en passende NDA!

Jeg følger dine regler

Om så du ønsker, at jeg har direkte kontakt til kunden eller ej, så underordner jeg mig gerne dine regler – det skriver jeg selvfølgelig også gerne under på!

Fordele:

Udbygger dit brand

Din struktur

Din rapportering

Jeg følger dine regler

Få tilsendt vores prisliste

Udfyld formularen og vi sender dig vores prisoversigt.