fbpx

Vil du gerne stå stærkere med dine Google Ads?

Hvis du er i tvivl om du får de bedst mulige resultater ud af din Google Ads opsætning, så er det ofte en god idé at lade et andet sæt øjne analysere dit setup.
Måske vil du også hellere have, at en anden tager sig af din daglige analyse, opsætning og optimering. Tid er penge – og hvis ikke lige Google Ads er dit kerneområde, så er du måske ret glad for at kunne bruge din tid på andre områder af din forretning. Jeg gennemgår gerne din konto sammen med dig for at afstemme den med dine behov, KPI’er og forventninger. Eller også kan du vælge at lade mig optimere din konto, læne dig tilbage og gennemgå rapporterne.

Jeg har 8+ års erfaring med Google Ads med alt hvad dertil hører, om så du er på jagt efter leads, salg, branding eller en anden slags konvertering.

Sammen afstemmer vi hvad vi skal måle din succes på, hvor ofte du ønsker at blive briefet, hvor dybdegående rapporterne skal være og hvor vi kan skrue for at få endnu mere performance ud af din konto.

Hos mig får du adgang til alt i én pakker der inkluderer alt arbejdet med opsætning, optimering og rapportering af din Google Ads. Jeg har dog flere afregningsmuligheder med alt fra timepriser, klipsystem, projektafregning, no cure no pay og meget andet. Kontakt mig gerne for en uforpligtende rådgivning.

Hvorfor investere i Google Ads?

  • Søgninger på nettet sker via Google 82% 82%
  • Klikker på Google’s annoncer når de handler online 74% 74%
  • PPC kunder er mere tilbøjelige til at foretage køb end organiske besøgende 63% 63%

Har du spørgsmål? Er du ikke sikker på hvordan du kommer videre?

Book en gratis rådgivning

Ring til mig:

+45 41181007

Eksempler på annoncetyper:

Tekstannoncer

En tekstannonce er en form for markedsføringsbudskab som annoncører kan gøre bruge af til at markedsføre et produkt eller en tjenste via Google’s netværk.

 Tekstannoncer bliver vist på Google’s søgeresultater og/eller på Google’s netværk.

 Du kan tilføje flere overskrifter og beskrivelser af forskellige længder.

 Tekstannoncer vises altid ovenover organiske søgeresultater.

Shopping Annoncer

Google Shopping annoncer bliver vist på en egen tab i søgeresultaterne og bliver vist for aktive købere, der allerede har gjort deres research om produktet.

 Shopping annoncer inkluderer produktbilleder, priser og virksomhedsnavn.

 Shopping annoncer bliver altid vist ovenover organiske søgeresultater.

  Shopping annoncer leder til meget høj CTR (kliks til siden).

Display Annoncer

Google Display netværket benyttes af tusindvis af annoncører for at nå til forbrugere på hundredtusinder af hjemmesider.

 Google Display annoncer er billigt at benytte.

 Display-netværket giver dig mulighed for mere engagerende visuelle annoncer.

 Display annoncer kan vises via Google’s søgeresultater og gennem partnernetværket.

Strategimuligheder

Google Ads tilbyder adskillige budstrategier der er skræddersyet til forskellige slags kampagner, afhængigt af hvilke netværk dine kampagner er målrettet imod og om du ønsker at fokusere på at modtage kliks, visninger, konverteringer eller visninger.

Specific rækkevidde

Google Ads giver dig en udspecificeret rækkevidde, også kaldt annoncerækkevidde. Der er her tale om en række modtagere fra et lokationsmål, baseret på brugere, der er logget ind. Du kan benytte disse tal om rækkevidden til at danne dig et overblik over den potentielle radius dine annoncer potentielt kan opnå.

Kontrolleret budget

Google Ads giver dig mulighed for at sætte en dagsgrænse for hvor meget af dit budget skal bruges for at vise din annonce, og nogle dage vil din dagsgrænse virke til at være højere. Google analyserer den daglige søgetrafik. Google viser dine annoncer oftere, og sjældnere i forhold til den beregnede trafik.

Forøg eksponering

Meningen med en brandkampagne er at opbygge kendskab og positive associationer med din virksomhed og dens produkter og tjenester. En kunde kan interagere med dit brand på forskellige måder, inklusive videovisninger, tidsforbrug på hjemmeiden og kommunikation med andre kunder.

Hvad er Google Ads?

Kort fortalt, så dækker Google Ads over små tekst- eller display annoncer som dukker op ovenover eller nedenunder søgeresultaterne på Google eller på mange forskellige placeringer på søgepartnernes sider. Google Ads afregnes ofte efter cost-per-click (klikpris), cost-per-view (visningspris) eller cost-per-conversion (konverteringspris) modeller. Især CPC-modellen er interessant for mindre virksomheder idet det udelukkende er de annoncer, der opnår kliks til din hjemmeside der afregnes efter. Det kan hjælpe med at spare markant på annonceringsbudgettet. Du betaler kun for de kliks fra de personer, der faktisk er interesseret i virksomheder som din og klikker på annoncer som dine. Google Ads har den fordel, at det forholdsvist nemt kan sættes op, enten af dig selv eller med hjælp fra os.

At sætte Google Ads op kan gøres på blot få skridt:

  • Vælg sprog og lokation
  • Annonceopsætning
  • Bestem hvilke søgeord der skal medtages
  • Beregn din avance
  • Definér det daglige budget

Hvorfor investere i Google Ads?

Du tænker måske:

“Google Ads! Hvilke muligheder, hvilken suveræn måde, at nå ud til potentielle kunder – men, sikke da et mareridt at gennemskue”!

Der er en god chance for, at du har hørt eller oplevet det før, måske endda fra dig selv. Hvis du har søgt efter muligheder for at booste din online markedsføring, så har du med garanti også hørt om Google Ads før. For nogle virker Google Ads meget ligetil. For andre er det en gåde.
Fra mit synspunkt, så er det et meget vigtigt og stærkt værktøj til at hjælpe med at nå ud til kunder, der aktivt søger efter produkter eller tjenester på nettet. Det er lidt af en videnskab for sig i dag at få det fulde udbytte af Google Ads, så hvis ikke du føler dig rustet til det, eller ikke har tiden til at opdatere det løbende, så står jeg meget gerne for det på dine vegne.

Så langt så godt! Hvad så nu?

Det der virkelig trækker tænder ud ved Google Ads er den løbende optimering, der kræves for at din konto forbliver lønsom. Det er også det, som du ofte hører andre klage over. Det ser nemt ud, men det første indtryk kan virkelig bedrage.

Hvorfor er Google Ads vigtigt?

Hvis du ønsker at din virksomhed skal dukke op i dine potentielle kunders tanker, når de søger efter produkter via Google, så er Google Ads en perfekt mulighed for at nå ud til dem. Her kan du byde på præcist det, som de søger efter, eller et relateret produkt (som de måske ikke engang vidste fandtes). Google Ads er en rigtig god måde, at køre push-markedsføring på da der er en rigtig god chance for, at de søger efter netop dit produkt, eller et der minder om det, når de søger på nettet.

PPC, CPA, CTR – æ hva’ for noget?

Hvis du nogensinde har prøvet kræfter med Google Ads eller set videoer om det, så har du med garanti også før set begreber som PPC, CPA, CTR, remarketing – bare for at nævne nogle få. Hvorfor taler Google i koder, tænker du? Se, det Google har gjort er at forvandle noget meget komplekst og teknisk til noget, som alle kan forstå. Før alle bliver tvunget til at lære at programmere, blive en mester i grafisk design, få en uddannelse i analyse – så har Google valgt at udvikle en meget bred vifte af værktøjer at nå ud til potentielle kunder på og samlet det sammen i et og samme værktøj – Google Ads. For at gøre Google Ads til noget, som alle kan benytte sig af, så havde Google behov til, at gøre det forståeligt for alle. Det synes vi, at de har gjort meget godt. Nå, men for at opklare hvad ovenstående begreber står for, så er PPC en forkortelse for Pay Per Click, hvilket henviser til, at du som annoncør betaler for de antal kliks som dine potentielle kunder giver din hjemmeside frem for andre. CPA er en forkortelse for Cost Per Acquisition, hvor du betaler per anskaffelse (eller konvertering) fra din annonce. Det betyder, at Google tager penge for enhver af de konverteringer du opnår, om så det er et telefonopkald, en mail eller en henvendelse. CTR er en forkortelse for Click Through Rate, hvilket for dig, som annoncør betyder, hvor ofte en potentiel kunde klikker sig ind pa din hjemmeside via din annonce.

Google Ads er til alle

…selvom det ofte kan virke ret teknisk. Google Ads ER teknisk, men ikke i forhold til hvor mange muligheder det dækker over. Teknisk set, så kan alle få gavn af Google Ads, men uanset hvor let værktøjet er forsøgt gjort, så forbliver det ret teknisk. Og det er uanset hvor vant du er til at bruge værktøjet, som os, eller nybegynder, der tager de første skridt i Google-Ads. Google har dog lavet en masse gode videoer og vejledninger for os alle – uanset erfaringsniveau. Med andre ord, så kan alle lære det, men man skal også være forberedt på, at bruge en masse tid på det. Måske er din interesse for Google Ads jo endda grunden til, at du nu sidder og læser disse linjer. Hvis Google Ads virker som en by i Rusland, eller du bare ikke har tiden til at arbejde med det dagligt, så gør jeg det meget gerne for dig, på dine vegne. Uanset dit budget, din målgruppe, dine målsæt, tjeneste eller produkt du sælger, så kan jeg hjælpe dig med at komme i gang – eller videre. Ingen skiftende kontaktpersoner, som sidder med din konto. Der er kun mig. Jeg har fuld overblik over dine mål og resultater. Du får løbende opdateringer fra mig, men kan også til enhver tid ringe for at høre hvad din nuværende status er. Selvom jeg tilbyder timeafregning, så tager jeg det ikke helt så nøje. Jeg stopper ikke midt i en opgave. Jeg begrænses ikke af selv de strammeste budgetter – ingen kunde er for små eller store!

Ofte stillede spørgsmål:

Korte svar på spørgsmål som jeg ofte får stillet. Du ser ikke dit spørgsmål på oversigten? Kontakt mig og du får et svar hurtigst muligt.

Hvor ofte optimerer du en konto?
Generelt, så bliver alle kundekonti overvåget dagligt. Det er dog ikke alle der har behov for daglige optimeringer. Jeg ser efter særlige faktorer for at se om en konto har behov for en optimering. Det kunne være pga. en høj klikpris, der er nye muligheder, eller der findes en ny metode, der kan give dig bedre resultater.
Hvor mange timer bliver der brugt på en enkelt konto?
Det er meget forskelligt. Generelt, så har jeg sat et maksimalt timeantal ved de forskellige pakker jeg tilbyder, men skulle der være behov for lidt mere indsats ud over disse, så beregnes der ikke yderligere. Jeg regner i resultater, ikke i timer.
Tilbyder du henvisningsbonusser?
Det gør jeg. Skulle du have kendskab til nogle, der har behov for hjælp med deres Google Ads, så kontakt mig gerne, så jeg kan se om din henvisning er et match. Bliver de til en betalende kunde, så får du enten udbetalt en bonus, en rabat eller en gratis måned af min portefølje af tjenester.
Har du et samarbejde med andre agenturer?
Ja, det har jeg. Faktisk, så er mange af de kunder jeg arbejder for, betalende kunder hos andre agenturer. Som i alle slags virksomheder, så forekommer det, at de selv har for travlt til nye kunder. Jeg tager mig derfor gerne af disse kunder uden at have direkte kontakt med dem, medmindre det ønskes.

Er du klar til at komme i gang?

Lad os skabe resultater sammen. Kontakt mig her!

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

Twitter Ads

Amazon Ads

TikTok Ads