fbpx

Mangler du hjælp til din Amazon annoncering?

Hvis du er på udkig efter en person at outsource håndteringen af dine Amazon-annoncer til, så er jeg klar til at hjælpe. Med mine 8+ års erfaring i den spændende annonceringsverden, har jeg dannet mig mange indtryk, fulgt markedet og skabt en masse erfaring med det der virker, og det der ikke gør. Med andre ord, så har jeg god erfaring med at køre succesfulde annoncer, der konverterer – om så det er til små, mellemstore eller store virksomheder.
Om så du ønsker øget salg, mere rækkevidde eller leads til din virksomhed, så kan jeg garanteret hjælpe dig videre – uden at det behøver at koste mange penge! Mine prisvenlige tjenester gør, at du kan investere et større budget i at nå ud til din målgruppe. Når vi sammen har vækstet din virksomhed til helt nye højder, så kan vi tage en debat om prissætningen igen, men jeg foretrækker altid, at vokse sammen med mine kunder.

Kontakt mig, hvis du gerne vil høre nærmere om hvad jeg kan gøre for dig. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale med dig for at tale om dine muligheder for succes!

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed?

Ved at have sat annoncer op for lokale, regionale og internationale kunder i en del år efterhånden, har jeg samlet en meget god erfaring over det der virker, og det der ikke gør. Jeg hjælper ikke alene med opsætningen, indholdet og strategien, jeg sikrer også, at din virksomhed bliver set af de helt rette mennesker, til den helt rigtige tid.

Hvordan kan du komme i gang?

Tag kontakt til mig, så vi kan tage en faglig debat om dine behov, dine mål og forventninger. Lad os snakke om dit produkt eller tjeneste, så jeg kan blive din ambassadør og sætte kvalificerede annoncer op, der rammer din målgruppe med den rette effekt.
I processen bliver du bedt om at udfylde et kort onboarding-dokument, hvor du bl.a. deler den nødvendige adgang til din virksomhedsprofil, din annoncekonto, Google Analytics, m.m. Det kræver ikke meget af din tid at komme i gang.

Hvor stort bør mit budget være?

Det er et spørgsmål jeg ofte får stillet. Kort sagt, så kommer det helt an på hvor bredt du vil nå ud til markedet. Hvor stor er din målgruppe? Hvilke lande eller regioner vil du nå ud til? Afhængigt af det og din generelle konkurrencesituation kan jeg sætte det rette budget for dine kampagner.
Generelt, så starter jeg altid forsigtigt med et lavt budget, så du kan se resultaterne før du beslutter dig til at investere mere. Først når vi sammen har fundet frem til, hvad der virker for din virksomhed, så kan vi skalere. Det er altid sjovere at skalere op end at skalere ned.

“Er online annoncering pengene værd?”

Lad os bare sige at online annoncering længe har overhalet den omsætning som TV-annoncer førhen har indbragt – og det med en kæmpe margin. Det er i det størrelsesforhold denne industri befinder sig i. Det må og kan ikke overses, hvis du fortsat vil opleve vækst via online salg.
Gode muligheder kommer dog også med store risici for at spilde dit budget – så hvis ikke du er helt tryg ved at køre annoncer – så lad mig gøre det for dig. Jeg har før arbejdet med daglige budgetter fra 100-8000 kr. med en gennemsnits-ROAS der aldrig var lavere end 4-5.

Er du klar til at komme i gang?

Lad os skabe resultater sammen. Kontakt mig her!

Andre tjenester:

Facebook Ads

Google Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

Twitter Ads

TikTok Ads