fbpx

Dine betalingsmuligheder

Lige så bred jeg er opstillet i min portefølje af tjenester, skal det også afspejles i dine muligheder for betalinger. Derfor ser du her på siden en række muligheder for hvordan du kan betale for mine tjenester. Det er ikke nødvendigvis alle betalingsformer, der passer til alle tjenester. I de enkelte sektioner vil du kunne se hvilke tjenester betalingsmulighederne passer til.
Dermed er andre betalingsmuligheder ikke udelukket, hvis bare det giver god mening og nemt kan overvåges og styres af begge parter.

Se de enkelte afregningsmodeller forneden og tøv ikke med at ringe eller skrive, hvis du mangler afklaring eller uddybelse.

Timeafregning

Den mest udbredte og oftest brugte afregningsform for mine opgaver baserer helt klart på timeafregning. Det fungerer således, at du som kunde får et overslag over hvor mange timer en opgave kommer til at tage og hvad du kan forvente at få inkluderet i disse timer.
Det kan så ende med at det ender ud i, at overslaget ligger under eller over det, der var anslået, men det sker aldrig uden en foregående accept eller godkendelse fra dig.
Timeprisen afhænger af den tjeneste du beslutter dig for, men ligger typisk mellem 250 og 500,-. Timeprisen falder typisk med antallet af timer du booker hos mig. 50 timers fast arbejde kan f.eks. hurtigt gå fra 350,- til 250,- pr. time.

Opgaver passende til timeafregning: Oversættelser, digital markedsføring (alt annoncering), content management (alle tjenester) & projektstyring.

Projektbasis

Nogle af mine kunder foretrækker også at betale på projektbasis. Det gør de, så de kan budgettere deres omkostninger for en opgave eller et projekt. Har du f.eks. et projekt, der vedrører Google Ads eller Facebook Ads, så er det oftest klogt at booke det til en fastpris. På den måde er det underordnet hvor mange timer jeg investerer, så længde jeg leverer det ønskede arbejde. Det kunne også være en oversættelse med 1000 produkter, hvor du sover bedre om natten, hvis ikke du behøver at tænke på, hvor mange timer det har taget.
Projekter kan have alle slags størrelser og strække sig fra 1 time til 1-2 måneder. I sidstnævnte mulighed aftales der delbetalinger.

Opgaver passende til projektafregning: Oversættelser, digital markedsføring (alt annoncering), SEO og projektstyring.

No Cure No Pay

Nogle kunder har en sund skepsis til ens evner til at skabe konverteringer. Der er så mange smarte sælgere derude, der lover guld og grønne skove, men når først kunden har bidt på, så sker der meget lidt. Undskyldninger og bortforklaringer er følgerne, men du er låst fast i faste kontrakter. Hvis du har haft sådanne erfaringer, så kan det være svært, at give en ny samarbejdspartner en chance.
For at du kan genvinde tilliden og samtidig kun vil betale for annonceringsbudgettet og en procentdel af overskuddet, så er no cure no pay en god mulighed for dig. No cure no pay skal dog kunne fungere for begge parter. Derfor er det vigtigt, at være holistisk og være villig til at dele adgangen til at kunne spore og overvåge overskuddet. Slutrapporten, som vi sætter op sammen, vil så kunne vise hvilket beløb der overføres hver måned. Det kan være alt fra 0,- til 100000,-. Fordelen er, at du sidder tilbage med størstedelen af overskuddet og ikke har været nødt til at betale for optimeringen.
Det eneste du betaler for er en indledende opsætning til 950,-.

Opgaver passende til no cure no pay:
Digital markedsføring (alt annoncering)

Ticketing

Et spændende format, der gør det muligt for dig som kunde, at kunne budgettere dine udgifter. Ticketing baserer på et forudbetalt klip-system hvor du betaler 1 klip pr. opgave. Fordelen er, at du ikke nødvendigvis betaler pr. time, men i stedet betaler pr. projekt eller opgave. Det kunne være, at du gerne vil have opsat en profil til SoMe, tracking, projektstyring eller måske en gennemgang af din Google Tag Manager eller Google Merchant Center opsætning til Google Shopping. I stedet for, at du betaler et variabelt beløb for opgaven, betaler du i tickets/klip. Til sammenligning, så ville gennemgangen af en Google Tag Manager koste 1-3 tickets mens opsætningen af en SoMe profil koster 1 klip.
Ticketing-løsningen er forudbetalt. Du betaler for hhv. 10,30, 50 eller 100 klip og kan så vælge og vrage mellem de enkelte tjenester fra min portefølje. Du bestemmer over arbejdet, der skal udføres, jeg kvitterer med et fast antal klip. Det er lidt ligesom at køre i bus, der kører gennem forskellige zoner.

Opgaver passende til ticketing: Oversættelser, digital markedsføring (alle tjenester), SEO, content management (alt) og projektstyring.

Pay it forward

Dette system er direkte inspireret af en tur til en café i New York. Her var der mulighed for, at give caféen muligheden for, at beholde byttepengene, så næste kunde, som måske ikke har nok penge til en kop kaffe, kunne tage fra de byttepenge til deres køb. Jeg var kæmpe fan. Hvordan fungerer det i den digital verden? Når du f.eks. betaler for en af mine ydelser, så kunne du bede mig om, at runde beløbet op. Når så en kunde, f.eks. en ny start-up eller lokal butik vil booke mig til en af de tjenester jeg tilbyder, så kan de tage en del af pengene dertil fra denne pulje. Jeg sørger for at gøre opmærksom på, at der er penge i puljen til en af disse forretninger og du får besked, når dine penge er blevet investeret.
Hvis ikke denne pulje bliver brugt i løbet af året, så bliver de doneret til et velgørende formål. Det kunne være De Danske Hospitalsklovne, Kræftfonden, Alzheimerforeningen eller noget helt andet. Uanset hvem vi vælger at donere til, så går disse penge ubeskåret til foreningen. Det kvitterer jeg gerne med 10% oveni den samlede donation af mine egne penge.

Opgaver passende til pay it forward: Alle tjenester.

Hvorfor forskellige betalingsmuligheder?

Som virksomheder og som mennesker er vi forskellige og har forskellige behov. Vi kan have dannet os tidligere erfaringer eller have en fast overbevisning om, at man skal nyde før man yder, eller yde før man nyder. Uanset den banehalvdel du er på, så vil jeg sikre mig, at du føler dig godt tilpas. Derfor tilbyder jeg gerne flere forskellige betalingsformer for mine kunder. Det giver tryghed, fleksibilitet og luft og lyst til den daglige drift. Betalingspræferencen skal ikke skille os ad. Vigtigt er, at du føler, at du får noget for pengene og føler dig godt tilpas med din investering.

Er du klar til at komme i gang?

Lad os skabe resultater sammen. Kontakt mig her!