fbpx

Vil du have succes med Google Ads?

Lad mig hjælpe dig i gang!

Google annoncering, helt uden salgssnak!

Om så du ønsker at opnå mere synlighed, et øget salg, flere App downloads, opkald, mails eller flere leads til din B2B, B2C eller DTC virksomhed, så er Google Ads det helt rette værktøj til formålet, hvis der allerede findes et behov for dit produkt eller din tjeneste!
Google Ads er relevant for både små- og store virksomheder, om så det er med små eller store budgetter i arsenalet.
Som Google Ads-specialist bidrager jeg ikke blot med en grundig opsætning og optimering af din konto, du sikres samtidig en kraftfuld performance, der bliver ved med at give – hver dag – dag og nat! 

Google Ads kan bruges til mange formål:

  • Flere salg af udvalgte produkter
  • Flere downloads af en app
  • Flere henvendelser via din kontaktformular
  • Øget kontakt til nye kunder via mail eller telefon

Du får én kontaktperson – mig!

Jeg har arbejdet med Google Ads siden 2015 og kan håndtere hele processen fra A-Z. Jeg har ingen intention om, at blive Danmarks bedste eller mest velkendte Google Ads specialist. I stedet, så fokuserer jeg på at vækste mine kunders forretning i tæt samarbejde med dem. Det har indtil videre ført til over 30 millioner i omsætning for mine kunder, og det er hvad der får mig til at yde mit bedste hver eneste dag.

Jeg udarbejder og optimerer Google Ads kampagner for virksomheder i Danmark, Tyskland og den engelsktalende verden, om så det er i Europa eller USA. Jeg hjælper virksomheder med, at nå ud til nye og eksisterende målgrupper via verdens største søgemaskine, på tysk, dansk eller engelsk!

Jeg er med dig hele vejen, fra udvælgelse af relevante søgeord til udarbejdelse af annoncetekster, budgettering og selvfølgelig løbende opfølgning med månedlige rapporter (eller når du har behov for en opdatering). Jeg opsætter også gerne det tekniske for dig, så du er sikret den rigtige tracking for at kunne måle resultaterne.

Jeg sørger for at du ikke blot får mere synlighed, jeg sørger også for, at du opnår det ønskede resultat.

Fordele ved at vælge mig som samarbejdspartner:

 

  • Ingen bindingsperioder: Du bliver lige så længe du er tilfreds!
  •  Lav pris: Et samarbejde med mig starter fra 2500,-
  • Altid samme kontaktperson
  • Fuld gennemsigtighed
  • Mere end 8 års erfaring med Google Ads (og meget andet)
  • 10% af det årlige overskud går til velgørende formål

Hvad jeg kan hjælpe dig med:

Google Search

Når der søges efter produkter eller tjenester som dine på Google, så får de præsenteret to typer resultater: søgeresultater og annoncer. Google Search-kampagner placerer dine annoncer i toppen eller bunden af søgeresultaterne, men Google vælger typisk selv hvor. Som annoncører kan du og jeg dog tilkendegive overfor Google, hvor annoncerne helst skulle dukke op. Med i den klassiske Google Search-kampagnetype får du en grundig søgeordsanalyse, hvor jeg tilgodeser alle slags søgeordshensigter der måtte være. Herefter foreslår jeg så en liste over søgeord, der efter min mening bedst formår at skabe konverteringer. 

Google Shopping

Google Shopping er perfekt, hvis du ønsker flere salg via din webshop. For at kunne opnå det, skal der rettes fokus på dit produktfeed. Om så du allerede har et feed eller ønsker at få oprettet et nyt, et produktfeed er det vigtigste værktøj, hvis du ønsker succes med Google Shopping. Først når det er på plads, udvikler jeg en avanceret strategi, som ud fra et forretningsstrategisk perspektiv kan maksimere din profit.

Jeg optimerer løbende dit Shopping-feed for konstant at forbedre kvaliteten og sikre, at din virksomhed ikke bare opfylder kravene fra Google – men samtidigt skiller dine annoncer fra konkurrenternes. Samtidigt kan et veloptimeret feed bidrage til, at du sparer penge på annonceringen på Google Shopping. 

Google Display Ads

Googe Display-kampagner sørger for, at dine potentielle kunder ser visuelt attraktive annoncer via Google Display-netværket. Display-netværket giver adgang til millioner af hjemmesider, apps og Google-ejede tjenester som Youtube og Gmail. Hvis budgettet tillader det, så kan Display-kampagner bidrage til konverteringer, uanset hvor i salgstragten dine kunder befinder sig. Display-kampagner er perfekt egnede til brand awareness og remarketing-annoncer, bredt eller direkte adresseret til målgruppen. 

Performance Max

Performance Max kampagnetypen benytter sig af diverse maskinlæringsmodeller, der optimerer bud og placeringer på en sådan måde, at du opnår flere konverteringer eller større konverteringsværdi. Performance Max-kampagner overvåges også løbende, men ikke i en så høj grad som Google Search-kampagner. Her kan der i stedet lægges mere fokus på optimeringer af målgruppesignaler (inklusive din kundedata), annoncetekster samt billeder og videoer, der bidrager til din kampagnes performance. 

Tracking & opsætning

For at dine kampagner skal kunne måles, bør der lægges en del forarbejde i den korrekte opsætning af din tracking. Det er aldrig sjovt, at se konverteringer, hvis ikke man ved hvor de kommer fra. Jeg sørger for at din tracking bliver sat op eller optimeret, så du ikke blot kan måle dine konverteringer, men ligeledes alle andre handlinger der bliver foretaget på hjemmesiden.
Hvis ikke du allerede har Google Ads sat op, så starter jeg selvfølgelig med at sætte en konto op for dig. Det samme gælder Google Tag Manager & Google Analytics. 

Måling

Alt din data skal have et hjem. Med i mit forarbejde sørger jeg for den rette opsætning, optimering eller tilknytning til andre tjenester, så alt data kan tilgås og måles det samme sted. Typisk opsamles data i Google Analytics, men det kunne som sådan også være enhver anden platform, du foretrækker at benytte. 

Skal vi tage en snak om dit behov? 

Ring til mig:

Strategisk forarbejde

Uanset i hvilken omfang vores samarbejde kommer til at strække sig, så kan du være helt tryg ved, at jeg altid yder et grundigt forarbejde. Jeg udfører en grundig analyse af din virksomhed, jeg ser på dine konkurrenter, og ser på, hvordan din markedsføring kan optimeres. Fra målsætning til strategi og eksekvering, jeg er med dig hele vejen!

Optimering

Med mig som samarbejdspartner får du adgang til en utrættelig schweizerkniv, der optimerer og tester konstant, så du altid kan være på forkant med nye strategier og muligheder for bedre performance. Samtidigt hjælper jeg dig gerne med at erobre nye markeder med mit netværk i Europa og Asien.

Er du klar til at komme i gang?

Lad os skabe resultater sammen!

Jeg står klar til at hjælpe dig

For mange kan markedsføring virke uoverskueligt og besværligt. Specielt hvis det er noget, som man ikke har tidligere erfaring med.

Det kan også være meget tidskrævende, at sidde og tweake og optimere sine annoncer og markedsføring. Tid, som du kunne bruge bedre andetsteds.

Annoncering via Google Ads er en særdeles effektiv måde, at komme i kontakt med fremtidige kunder på. Det er et fantastisk redskab at have i sit arsenal, da en stor del af dine fremtidige kunder på denne måde kan blive opmærksomme på din virksomhed, dit udbud af services og de produkter du sælger.

Det er her jeg kommer ind i billedet, for med mig som din fremtidige samarbejdspartner behøver du ikke længere tage dig af dette.

Jeg lever og ånder for markedsføring, og jeg elsker at nørde med analyser og statistikker. For mig er jeres succes lig med min succes. Du kan derfor trygt overlade din annoncering via Google Ads i mine hænder.

Hos mig er ingen kunder for små, og ingen kunder for store.
Det samme gælder de opgaver, som jeg kan hjælpe med eller varetage på dine vegne.

Jeg kan hurtigt sætte mig ind i din virksomhed, og ud fra en grundig analyse af din virksomhed og eventuelle setup, give jer anbefalinger og udarbejde skræddersyede strategier.

Tøv derfor ikke med at tage fat i mig med det samme! Kontakt mig via kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål:

Korte svar på spørgsmål som jeg ofte får stillet. Du ser ikke dit spørgsmål på oversigten? Kontakt mig og du får et svar hurtigst muligt.

Hvor ofte optimerer du en konto?
Generelt, så bliver alle kundekonti overvåget dagligt. Det er dog ikke alle der har behov for daglige optimeringer. Jeg ser efter særlige faktorer for at se om en konto har behov for en optimering. Det kunne være pga. en høj klikpris, der er nye muligheder, eller der findes en ny metode, der kan give dig bedre resultater.
Hvor mange timer bliver der brugt på en enkelt konto?
Det er meget forskelligt. Generelt, så har jeg sat et maksimalt timeantal ved de forskellige pakker jeg tilbyder, men skulle der være behov for lidt mere indsats ud over disse, så beregnes der ikke yderligere. Jeg regner i resultater, ikke i timer.
Tilbyder du henvisningsbonusser?
Det gør jeg. Skulle du have kendskab til nogle, der har behov for hjælp med deres Google Ads, så kontakt mig gerne, så jeg kan se om din henvisning er et match. Bliver de til en betalende kunde, så får du enten udbetalt en bonus, en rabat eller en gratis måned af min portefølje af tjenester.
Har du et samarbejde med andre agenturer?
Ja, det har jeg. Faktisk, så er mange af de kunder jeg arbejder for, betalende kunder hos andre agenturer. Som i alle slags virksomheder, så forekommer det, at de selv har for travlt til nye kunder. Jeg tager mig derfor gerne af disse kunder uden at have direkte kontakt med dem, medmindre det ønskes.

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

Twitter Ads

Amazon Ads

TikTok Ads